ويندوز گرافيك + دانلود
وبلاگي براي علاقه مندان به گرافيك

دو شرکت بزرگ مايکروسافت و اينتل براي بهبود سرعت نمايش تصاوير گرافيکي در نسخه جديد مرورگر اينترنتي اينترنت اکسپلورر همکاري مي‌کنند.

 

مايکروسافت پيش از اين اعلام کرده است که نسخه بتاي مرورگر اينترنت اکسپلورر 9 را به‌زودي در اختيار کاربران قرار مي‌دهد.اين در حالي است که رقابت بسيار سختي بين مرورگرهاي متن‌باز نظير کروم و فايرفاکس با اينترنت اکسپلورر به چشم مي‌خورد.

گفتني است طراحان مرورگرهاي کروم و فايرفاکس در يک سو تمرکز خود را روي افزايش سرعت گرافيکي مرورگرهاي خود قرار داده‌اند و از سوي ديگر مايکروسافت با همکاري اينتل قصد دارد امکان سرعت بالاي اجراي تصاوير را در اختيار کاربران خود قرار دهد.

شرکت توليد کننده تراشه اينتل نيز به منظور همکاري با مايکروسافت در جهت افزايش سرعت اجراي تصاوير گرافيکي در نسخه جديد مرورگر اينترنت اکسپلورر قصد دارد تراشه جديدي با قابليت افزايش سرعت گرافيک رايانه که به صورت سيليکوني طراحي شده است را در آينده نزديک به بازار معرفي کند.

با اين وجود آمارها نشان مي‌دهد که همچنان 60 درصد از کاربران از اينترنت اکسپلورر و 23 درصد از فايرفاکس و 5/7 درصد از مرورگر کروم براي گشت و گذارهاي اينترنتي خود استفاده مي‌کنند.

عجایب دهگانه دنیا


 

دنیا پر ازدیدنی های شگفت انگیز است در اینجا شما را با عجایب دهگانه طبیعی که تا کنون از آنان بی اطلاع بودید آشنا می کنیم.

aj3.jpg

aj10.jpg



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 17 تير 1390برچسب:عجایب دهگانه دنیا,مطالب خواندني,عجيب,عجايب, توسط حسين جنگي

دختر ايراني كه در آمريكا غوغا مي كند + عكس

[تصویر: 35u3dyx9xwpt31euieu.jpg]
(به نقل از وبسايت متخصصين برق و الكترونيك)
دکتر مریم میرزاخانی، استادیار جوان دانشگاه«پرینستون»، به عنوان یکی از ۱۰ مغز برتر آمریکای شمالی معرفی شد و به او لقب سد شکن دادند. مریم میرزاخانی در سال های ۷۳ و ۷۴ ( سال سوم و چهارم دبیرستان) از مدرسه‌ی فرزانگان تهران موفق به کسب مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری شد و بعد از آن در سال ۱۹۹۴ در المپیاد جهانی ریاضی هنگ کنگ با ۴۱ امتیاز از ۴۲ امتیاز مدال طلای جهانی گرفت . سال بعد یعنی ۱۹۹۵ در المپیاد جهانی ریاضی کانادا با ۴۲ امتیاز از ۴۲، رتبه ی ۱ طلای جهانی را به دست آورد. مریم در دانشگاه شریف در رشته‌ی ریاضی ادامه تحصیل داد.برای مطالعه بقیه مطلب به ادامه مطلب رجوع نمائید ...

میرزاخانی با دریافت بورسیه از طرف دانشگاه هاروارد به آنجا رفت و تحصیلاتش را در آنجا ادامه داد. مریم میرزاخانی که تحصیلات کارشناسی‌ارشد و دکتری را در دانشگاه هاروارد پشت سرگذاشت، به همراه ۹ محقق برجسته دیگر چندی پیش در چهارمین نشست۱۰ برلیان، نشریه Popular Science در آمریکا مورد تقدیر قرار گرفت. به نوشته USA TODAY ، این فهرست ۱۰ نفره شامل محققان و نخبگان جوانی است که در حوزه‌های ابتکاری مشغول به فعالیت هستند و با این حال معمولا از چشم عموم پنهان مانده‌اند. این فهرست بر اساس پیشنهاد‌های ارائه شده از سوی سازمان‌های گوناگون، روسای دانشگاه‌ها و ناشران انتشارات علمی برگزیده شده‌اند.

این محققان برجسته جوان در حوزه‌های گوناگونی از گرافیک رایانه‌یی تا ریاضیات و علوم رباتیک، افق‌های تازه‌ای در مرزهای جهان اطراف ما گشوده‌اند که مریم میرزاخانی ریاضیدان ۳۳ ساله ایرانی یکی از آنهاست.

میرزاخانی در سال ۱۹۹۹ میلادی موفق به پیدا کردن راه‌حلی برای یک مشکل ریاضی شد که بسیاری را به دام انداخته بود: محاسبه حجم‌های فضایی منحنی هندسی. ریاضیدانان مدت‌های طولانی است که به دنبال یافتن راه عملی برای محاسبه حجم رمزهای جایگزین فرم‌های هندسی هذلولی بوده‌اند و در این میان مریم میرزاخانی جوان در دانشگاه پرینستون نشان داد که با استفاده از ریاضیات شاید بتوان بهترین راه را به سوی دست یافتن به راه‌حلی روشن در اختیار داشت: محاسبه عمق حلقه‌های ترسیم شده بر روی سطوح هذلولی.میرزاخانی در تلاش است تا معمای ابعاد گوناگون فرم‌های غیر طبیعی هندسی را حل کند. در صورتی که جهان از قاعده هندسه هذلولی تبعیت کند، ابتکار وی به تعریف شکل و حجم دقیق جهان کمک خواهد کرد. در واقع مشکل این است که برخی از این اشکال هذلولی هم‌چون doughnuts و یا amoebas دارای ظاهری بسیار نافرم هستند که محاسبه حجم آنها را به معمایی جدی برای ریاضیدانان مبدل کرده است. اما میرزاخانی با یافتن راهی جدید در واقع دست به یک ابتکار عمل بزرگ زد و با ترسیم یک سری ازحلقه‌ها بر روی سطح این گونه اشکال پیچیده به محاسبه حجم آنها پرداخت.

جیمز کارلسون از انستیتو ریاضیات کلی (Clay Mathematics Institute) می‌گوید: میرزاخانی در یافتن ارتباطات جدید، عالی است. وی می‌تواند به سرعت از یک مثال ساده به دلیل کاملی از یک نظریه ژرف و عمیق برسد. مریم میرزاخانی از دانش‌آموزان نخبه المپیادی کشور است که در سال ۷۴ در المپیاد جهانی ریاضی علاوه بر دریافت مدال طلا با کسب بالاترین امتیاز به عنوان نفر اول جهان شناخته شده‌است. میرزاخانی دانش‌آموز نخبه ریاضی، تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته ریاضی در دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد و از جمله بازماندگان سانحه غم‌بار سقوط اتوبوس حامل نخبگان ریاضی دانشگاه صنعتی شریف به دره در اسفندماه ۷۶ است. در این حادثه اتوبوس حامل دانشجویان ریاضی شرکت‌کننده در بیست و دومین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی که از اهواز راهی تهران بود به دره سقوط کرد و طی آن شش تن از دانشجوی نخبه ریاضی دانشگاه صنعتی شریف شامل آرمان بهرامیان، رضا صادقی – برنده دو مدال طلای المپیادجهانی – علیرضا سایه‌بان و علی حیدری، فرید کابلی، دکتر مجتبی مهرآبادی و مرتضی رضایی دانشجوی دانشگاه تهران که اغلب از برگزیدگان المپیادهای ملی و بین‌المللی ریاضی بودند در اوج بالندگی و شکوفایی علمی ناباورانه، جان باختند.
IBM

همانطور که می دانید امروز در نارنجی به IBM تعلق دارد. شرکتی که از بنیان گذاران صنعت فن آوری اطلاعات محسوب می شود و به تازگی وارد ۱۰۱ سالگی شده است. شاید با نبودش کامپیوتر ها به خانه های ما راه پیدا نمی کردند و یا به این شکل نبودند.

 
 

بد نیست در ادامه مطلب به فن آوری های پایه گذاری شده توسط IBM که بعضا در زندگی روزمره با آنها سر و کار داریم نگاهی بیاندازیم. با ما همراه باشید

 
 

۱- کامپیوتر های شخصی

1.jpg

‏IBM نقش پدر را در کامپیوترهای شخصی ایفا می کند. این IBM بود که به خانه های ما کامپیوترهای شخصی را آورد و با تمام قدرت انقلابی را در صنعت کامپیوترهای شخصی و ابر کامپیوتر ها رقم زد. این انقلاب بعد از ارائه IBM 5150 در سال ۱۹۸۱ به اوج خود رسید و بعد از آن مایکروسافت و اپل نیز به صنعت کامپیوترهای شخصی پیوستند تا جهش ایجاد شده توسط IBM را پیش ببرند.

 
 

۲- جراحی لیزیک

2.jpg

۳ دانشمند IBM به نامهای سموئل بلوم، راگاسوامی سرینیواسان و جیمز واین نمی دانستند با تکنولوژی لیزر ماورا بنفش که توسط IBM از یک شرکت دیگر خریداری شده بود چه کاری انجام دهند.

 
 

یکی از آنها برای روز عید شکرگزاری یک بوقلمون را به شرکت آورد و سپس به آن لیزر تاباند. آنها متوجه شدند که لیزر نقطه تحت تابش را بدون آسیب زدن به بافت اطراف آن تبخیر می کند. این بود سرآغاز ابداع جراحی لیزیک که بعدا در سال ۱۹۵۱ توسط FDA به تایید رسید.

 
 

۳- حافظه رم

3.jpg

رم حافظه ایست پرسرعت که نقش کلیدی را در کامپیوتر های ما ایفا می کند. در واقع تصور کامپیوتر ها بدون رم می تواند یک فاجعه باشد. رابرت دنارد در سال ۱۹۶۷ موفق به اختراع حافظه تصادفی دینامیک شد. این اختراع که با ترانزیستور ساخته شده بود در سال ۱۹۶۸ به ثبت رسید و تبدیل به استانداردی برای همه کامپیوترها شد.

 
 

۴-خرید اینترنتی

4.jpg

در سال ۱۹۹۴، ۲ مهندس این شرکت با نام های جان کینگ و جان نیلسن، اختراعی را به منظور سفارش اقلام بوسیله کاتالوگ های الکترونیکی به ثبت رساندند و سرآغاز رویای خرید اینترنتی را رقم زدند، شاید بدون این ۲ مهندس، آمازون هم تا این حد پیشرفته نبود.

 
 

۵- هارد درایو

5.jpg

با اینکه کم کم به پایان دوران دیسک های سخت می رسیم، ولی IBM بانی تمامی هارد درایو های کامپیوترهای شخصی طی ۳۰ سال گذشته است. تحقیقات ویلیام گودارد در دهه ۱۹۵۰ منجر به ساخت دستگاه ذخیره سازی مدل ۳۵۰ شد و این اولین استفاده از حافظه های مغناطیسی در کامپیوتر بود. در سال ۱۹۵۶ که این دستگاه به شکل یک کمد به ارتفاع تقریبی ۲ متر و طول ۱۵۰ سانتیمتر تولید شد. دستگاه با در اختیار داشتن ۵۰ صفحه مغناطیسی که ۱۲۰۰ دور در دقیقه می چرخیدند، می توانست ۵ میلیون حرف و یا عدد را در خود جای دهد.IBM توانست تا سال ۱۹۶۱ و پیش از پایان تولید این مدل، ۱۰۰۰ دستگاه را روانه بازار کند.

 
 

۶- فرود انسان بر سطح کره ماه

6.jpg

۴۰۰۰ کارمند IBM برای ساخت کامپیوتر و نرم افزار ناسا که قرار بود آپولو ۱۱ را به ماه بفرستد تلاش می کردند. آنها سیستمهایی برای هدایت راکت ها و مانیتورینگ همزمان ساختند. مهندسان موفق شدند تا ابر کامپیوترهایی را که به اندازه یک یخچال جا می گرفتند تا اندازه چمدان کوچک کنند.

 
 

مسئول پرواز آپولو ۱۱ میگفت که : بدون IBM و سیستم هایی که آنها مهیا کردند، ما نمی توانستیم بر روی کره ماه فرود بیاییم.

 
 

۷ و ۸ - بارکد و کارت مغناطیسی

7-8.jpg

بر طبق گفته مجله Popular Mechanics ، بارکد و کارتهای مغناطیسی را IBM طراحی و اختراع کرده است. ایده اولیه بارکد در اواخر دهه ۱۹۴۰ ایجاد شد ولی بدلیل عدم وجود تکنولوژی مناسب به منظور خواندن علامت ها، توسعه بارکد ها تا زمان ورود لیزر متوقف ماند. جورج لارر، مهندس IBM به همراه تیمش موفق شد تا اطلاعات چاپ شده را توسط لیزر بازخوانی کند و بارکد را در سال ۱۹۷۴ به جامعه مصرف کننده هدیه دهد.

 
 

کارتهای مغناطیسی همچون کارتهای بانکی، توسط جرمی اسویگل در اواخر دهه ۱۹۶۰ ابداع شد، که نمونه اولیه آن تکه مقوایی بود که بر رویش نوار مغناطیسی چسبیده بود. این تکنولوژی در سال ۱۹۷۰ وارد بازار شد و تبدیل به یک ابزار فراگیر گشت.

 
 

۹ - کنسول های بازی

9.jpg

تقریبا تمامی کنسول های بازی موجود در بازار با قلب تپنده IBM زنده اند. شرکت نینتندو از زمان تولید کنسول گیم کیوب از پردازنده های این شرکت استفاده می کند. حتی کنسول جدید نینتندو از نوع خاصی از پردازنده IBM بهره می گیرد که در ابر کامپیوتر واتسون از آن استفاده شده است.

 
 

نظر شما راجع به پدر فن آوری اطلاعات چیست؟

ارسال در تاريخ سه شنبه 31 خرداد 1390برچسب:9 فن آوري مهم و پر كاربرد كه IBM پايه گذار آنها است,IBM,فن آوري, فن آوري برتر, توسط حسين جنگي

صدا چیزی نیست که بخواهیم از آن فرار کنیم اما در مورد کامپیوتر، این مساله به هیچ عنوان صادق نیست. ما همیشه از صدای زوزه ی فن هایمان بیزار هستیم. البته هنگامی که صدای بازی را بلند کرده ایم و یا با گوش دادن موزیک به کارمان ادامه می دهیم، این صدا در گوشمان گم می شود. ولی امان از آن وقتی که نیاز به سکوت داشته باشیم و فن ها ناگهان شروع به زوزه کشیدن کنند...در این مطلب می خواهیم به بررسی راه هایی بپردازیم که احتمالا شما را از این مشکل نجات خواهند داد.

 
 

اول از همه باید ببینیم این صدا ناشی از چه مساله ای است؟ گاهی این صدا از خود فن ناشی می شود و البته اگر مانند من، یک کیس شلوغ و انباشته از سیم دارید، ممکن است حتی صدایی شبیه تشعشعات رادیو اکتیو از کیس خود بشنوید! البته راه حل این مشکل سامان دادن به سیم هاست و پیچیدگی چندانی ندارد. اما در اکثر مواقع، وقتی فن شما شروع به زوزه کشیدن می کند، می خواهد به شما بگوید که اینجا بیش از اندازه داغ است. پس:

 
 

- پروسه ها را چک کنید

Faner.JPG

واقعا چرا زیر کاپوت کامپیوترمان باید بیش از اندازه داغ باشد؟ زیرا، کارت گرافیک یا پردازنده شما دارند به سختی کار می کنند. وقتی یک پروسه سنگین (مانند بازی یا تبدیل ویدئو از فرمتی به فرمت دیگر و ...) اجرا می شود، پردازنده و یا کارت گرافیک شما تحت فشار قرار می گیرند. پس بیشتر کار می کنند و گرمای بیشتری تولید می کنند فن شما هم برای پراکنده کردن این گرما، تند تر می چرخد و زوزه می کشد.

 
 

حال چه کار می شود کرد؟ اگر در ویندوز هستید لطفا کلید های Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید تا Task Manager اجرا شود. این کار را با کلیک راست کردن روی تسک بار و انتخاب گزینه ی Start Task Manager هم می توانید انجام دهید. اگر هم کامپیوتر شما موقتا قفل کرده، می توانید Ctrl+Alt+Delete را فشار دهید و سپس گزینه ی یاد شده در بالا را انتخاب نمایید. کاربران مک هم می توانند Activity Monitor را زیر Applications/Utilities بیابند.

 
 

در تسک منیجر تب Process را انتخاب کنید تا مشاهده کنید که کدام پروسه چه مقدار از رم شما را اشغال کرده و پردازنده را چند درصد فعال کرده است. حالا از کجا می توانیم برنامه های مشکوک را بیابیم؟ وقتی دارید با برنامه ای تحت اختیار خودتان کار می کنید و می دانید که آن برنامه مجبور است توان زیادی را مصرف کند، چاره ای ندارید جز این که صبر کنید تا کار برنامه تمام شود. اما وقتی یک برنامه از کنترل خارج یا به اصطلاح Not Responding می شود، معمولا از حداکثر توان مجاز استفاده می کند. بنابر این شما باید به دنبال برنامه هایی بگردید که بدون اطلاع شما دارند از حداکثر توان مجاز استفاده می کنند.

1-2.JPG

البته گنگ دانستن واژه «حداکثر توان مجاز» کاملا به حق است. پس اینک یک روش خوب برای تشخیص: اگر پردازنده شما تک هسته ای است؛ در تسک منیجر به دنبال عدد 100 درصد باشید. (البته به طور تقریبی) اگر پردازنده شما دو ترید دارد، به دنبال درصد هایی بگردید که مضرب 50 هستند. برای پردازنده های چهار ترید از مضرب 25 ، برای شش ترید ، از مضرب تقریبی 16 و برای 12 ترید از مضرب تقریبی 8 استفاده کنید. برای دانستن تعداد ترید ها (رشته های پردازشی) می توانید در تسک منیجر به تب Performance رفته و در قسمت CPU Usage History، تعداد مربع ها را بشمارید!

 
 

بنابر این، اگر من یک پردازنده با چهار ترید داشتم، باید به دنبال اعداد 25، 50، 75 و 100 بگردم. البته باید گفت که در این بین، احتمال دیدن عدد 75 بسیار نادر است. به دلایلی که توضیح آن ها در این مطلب نمی گنجد.

 
 

اما اگر دیدیم که در تسک منیجر هم، همه چیز امن و امان است چه کنیم؟ در این حالت احتمالا کارت گرافیک شما بیش از اندازه درگیر شده. این حالت هم نادر است اما حتما آن را چک کنید. برای چک کردن، کافی است که به نرم افزار مخصوص کارت گرافیک خود مراجعه کرده و فعالیت آن را چک کنید. یک بار سیستم را ری استارت کنید و اگر دیدید این حالت مرتبا تکرار می شود، بهتر است درایور کارت گرافیک خود را به روز رسانی نمایید. اگر از مشکل گرافیکی هم خبری نبود باید:

 
 

- کامپیوترتان را خنک کنید:

4.jpg

این احتمال وجود دارد که کامپیوتر شما، به دلیل عدم خنک سازی مناسب، بیش از اندازه داغ شده باشد. به ویژه اگر از لپتاپ استفاده می کنید؛ این احتمال برایتان چند برابر است. ممکن است دریچه های گردش هوای لپ تاپ شما مسدود شده باشند و گردش هوای درون کیس بسیار کم شده و به خاطر دمای بالا، فن ها مجبورشوند به طور دیوانه واری کار کنند. این حالت برای دسکتاپ کمتر پیش می آید.اما اگر پیش آمد، سعی کنید جای کیس خود را کمی تغییر دهید ، در آن را باز کنید و از این قبیل کار ها ...

 
 

اگر این وضعیت را در لپتاپ مشاهده کردید (که احتمالا همینطور است) باید سعی کنید قسمت زیرین لپتاپتان را بالاتر ببرید تا امکان گردش هوا فراهم شود. این کار را می توانید با پایه های فن دار موجود در بازار انجام دهید و یا مانند تصویر عمل کنید و از یک وسیله ی دست ساز برای بالا بردن لپتاپ خود استفاده کنید. ضمنا این نکته واضح است که در آفتاب سوزان تابستان، باید در سایه با نوت بوک خود کار کنید.

 
 

اگر هیچ کدام از کار های بالا تاثیر گذار نبودند، باید:

 
 

- فن های خود را تمیز کنید:

3.jpg

دیگر راهی جز باز کردن در کیس برایتان باقی نمانده است. احتمالا چند ماهی است که در کیس خود را باز نکردید و اکنون می بینید که گرد و خاک، همه جا را پوشانده است. برای شما بهتر است که به تمیز کردن همه ی این گرد و خاک ها بپردازید. اما اگر حوصله اش را ندارید و نمی خواهید به حال کامپیوتر خود رحم کنید؛ لطفا به فکر گوش هایتان باشید و به داد فن ها برسید.

 
 

اول گرد و غبار را از پره های فن پاک کنید تا بخشی از صدای آزار دهنده را از بین ببرید. حالا بهتر است فن خود را روغن کاری کنید. برای این کار، این راهنمای تصویری را از دست ندهید. پس از این کار، احتمالا مشکل شما رفع خواهد شد. اما اگر مشکل از فن کارت گرافیک بود باید چه کنیم؟ این مساله نادر است. اما این هم ، راهنمای خوبی است. اگرچه به دلیل تنوع فن های کارت گرافیک ممکن است برای شما کارا نباشد. به هر حال با کمی حوصله و کوشش، موفق خواهید شد که فن کارت گرافیک را هم باز کرده و اعمال لازم را روی آن انجام دهید.

 
 

شاید هم هیچ راهی برایتان جواب ندهد. بنابر این بهتر است با خون سردی فن خود را جدا کرده و یک فن جدید را جایگزین آن کنید. اما اگر این هم مشکلتان را حل نکرد، احتمالا بد شانس هستید! به هر حال ابزار هایی مثل Speedfan و smcFanControl برایتان محیا است و می توانید از طریق آن ها سرعت فن کامپیوتر خود را به طور دستی تغییر دهید. البته ما این روش ها را توصیه نمی کنیم و باید گفت که اگر مراقب نباشید، استفاده از این برنامه ها می تواند به سخت افزار شما آسیب بزند.

 
 

در هر صورت، حتما دلیلی وجود دارد که باعث زیاد شدن صدای فن می شود و این دلیل می تواند گرمای زیاد باشد. وقتی هم که به طور دستی سرعت فن ها را پایین ببرید، آنگاه گرما مضاعف می شود و به سخت افزارتان آسیب وارد می کند. در عین حال این دو ابزار می توانند برای فهمیدن این که "کدام" فن دارد صدای اضافه تولید می کند؛ مفید باشند. پس تا وقتی که مشکلتان را کاملا حل نکرده اید، از این ابزار ها به عنوان یک راه حل استفاده نکنید.

 
 

امیدواریم که این راهنما بتواند به حل مشکل شما کمک کند. اگر شما راه های دیگری را برای حل مشکل صدای زیاد فن می شناسید یا تجارب خاصی در این زمینه داشته اید؛ می توانید آن ها را در بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید. نارنجی باشید ...

ارسال در تاريخ سه شنبه 31 خرداد 1390برچسب:صداي اضافه فن ها نشانه چيست و چگونه مي توانيم از آن خلاص شويم,فن کامپیوتر, توسط حسين جنگي
 

مهم این نیست که وسیله نقلیه کنونی شما چقدر جذاب و دلچسب است. مساله این است که همیشه چیزی جذاب تر از آن وجود دارد. در اینجا لیستی از جذاب ترین وسایل نقلیه ای را آماده کرده ایم که تقریبا هیچ گاه آنها را لمس هم نخواهید کرد. اگر فکر می کنید که زیادی غلو می کنیم، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.



 

۹- Necker Nymph

narenji_ir_5748353.jpg

این سورتمه سه نفره می تواند شما را به گردشی دو ساعته از دیدنی های زیر آب ببرد. البته به شرط اینکه با پرداخت هفته ای ۸۸ هزار دلار قایق تجملاتی سر ریچارد برانسون را در جزایر بریتیش ویرجین کرایه کرده و هفته ای هم ۲۵ هزار دلار اضافه بر آن، برای Nymph سواری از جیب مبارک هزینه کنید. نکته جالب درباره این زیردریایی کوچک این است که Necker Nymph با استفاده از قدرت موتور به زیر آب برده می شود. پس در صورتی که مشکلی برای قوای محرکه و موتور آن پیش بیاید، شما به راحتی به سطح آب برخواهید گشت.



 

۸- ‬ هامر ۲۰۱۲

hummer-100308-02.jpg

از یک دیدگاه، ظاهرا ابعاد پر ابهت و خاستگاه نظامی هامر خریدارانش را تشویق می کند تا هزینه های آن را عهده دار شوند. اما در عمل به جای یک ماشین سواری لذت بخش، با یک غول وارد شهر خواهید شد. سوخت این ماشین در شهر تقریبا ۲۴ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر است. آنقدر سنگین است که به احتمال زیاد تعدادی از کانال های زیر زمینی و آبراهه ها را می شکند. پارک کردن آن هم در جاهای شلوغ تقریبا غیر ممکن است. البته این روزها جایگزین های شهری ارزانتری را هم برای هامر می توانید پیدا کنید. و همه این مسائل باعث شده که جنرال موتورز در بازاریابی و فروش هامر با مشکل مواجه شود. پس احتمالا آینده ای برای این غول زیبا متصور نیست و مدل ۲۰۱۲ آن هیچ گاه به بازار عرضه نخواهد شد.



 

۷-‬ کشتی فضایی شماره دو ویرجین گالاکتیک

spaceshiptwo-100308-02.jpg

اگر خواننده قدیمی نارنجی باشید، احتمالا با این فضاپیما و شوالیه سفید حمل کننده آن آشنا هستید. دیگر از صبر کردن برای یک برنامه منسجم فضایی از طرف ناسا و فضانورد شدن ناامید شده اید؟ پس همین الان یک بلیط کشتی فضایی شماره دو شرکت ویرجین گالاکتیک را بخرید تا زودتر به آرزوی تان برسید. این شرکت وعده داده که بتواند اولین سری توریست های فضایی را تا آخر ۲۰۱۱ از نیو مکزیکو به فضا بفرستد. این شرکت با ۲۰۰هزار دلار ناقابل با سرعت ۳ ماخ (سه برابر سرعت صوت) شما را به ارتفاع ۹۲ کیلومتری در فضای زیر-مداری کره زمین خواهد فرستاد. البته برای سفر به مدار زمین به سرعتی ۸ برابر سریع تر از این نیاز دارید و به ارتفاعی سه برابر بالاتر از این باید پرواز کنید. برای یک مقایسه کوچک بهتر است بدانید که هواپیمای قاره پیمای بوینگ ۷۴۷ معمولا در ارتقاع ۱۰ تا ۱۲ کیلومتری از سطح زمین پرواز می کند.



 

۶-‬ فضاپیمای Orion

orion-100308-02.jpg

اگر می خواهید به ایستگاه فضایی بین الملی، کره ماه، یا (در آینده نزدیک) سیاره مریخ سری بزنید، ناسا فکر می کند که جواب سوال تان را دارد: Orion، وسیله نقلیه سرنشین دار اکتشافی است که جزیی از پروژه Constellation ناسا بوده و قرار بود جایگزین شاتل های فضایی مسن امروزی گردد. این فضاپیما قرار بود یادآور آپولو و ماموریت های موفقیت آمیز آن باشد. اما در فوریه ۲۰۱۰ آقای اوباما پروژه صورفلکی (Constellation) را از بودجه فدرال سالیانه حذف کرد. متاسفیم که برنامه تعطیلات بعدی تان به هم خورد! به فکر سفر به جای دیگری باشید.



 

۵- F-22 Raptor

f22raptor-100309-02.jpg

به جز اینکه شما قهرمان خلبانان هواپیماهای جنگنده ارتش آمریکا باشید، سوار شدن بر F-22 Raptor و هواپیما سواری در آسمان تنها می تواند برای تان خواب و خیالی خوش باشد. F‪-‬22 یکی از پیشرفته ترین جت های جنگنده دنیا است که برای ردیابی و نابودی هواپیماهای دشمن بدون کشف و دیده شدن طراحی شده است. ترکیبی از طراحی صاف و آیرودینامیک به همراه نیروی موتور و شتاب تقویت شده، به این جت زیرک اجازه می دهد تا بدون استفاده از سامانه afterburner خود، دزدکی و با سرعت مافوق صوت به گشت زنی بپردازد



 

۴- بوگاتی ویرون

bugatti-100308-02.jpg

برچسب قیمت ۱.۷ میلیون دلاری این کوچولو، آن را به گران ترین اتومبیل حال حاضر دنیا تبدیل کرده است. (البته شاید ماشین های عتیقه ای با قیمت بالاتر از این بتوانید بیابید.) ممکن است که در راه بندان های شهری تجربه رانندگی با آن تفاوت چندانی با پراید ۱۱۱ نداشته باشد. اما در یک جاده مناسب و خلوت، سرعت این بوگاتی به بیش از ۳۲۸ کیلومتر بر ساعت می رسد. ولی هنگام رانندگی با بالاترین سرعت، شما تنها برای ۱۲ دقیقه رانندگی، سوخت در باک بوگاتی خواهید داشت. البته از این بابت باید بسیار خوشحال باشید، زیرا اگر باک Bugatti Veyron کمی بیشتر جا داشت، در آن سرعت تایرهای ماشین بعد از ۱۵ دقیقه آتش می گرفتند. البته این هم یک تخمین است که هنوز آزموده نشده!



 

۳-‬ کشتی هوایی شخصی

zeppelin-100308-02.jpg

این کشتی زیبا و باشکوه که در سال ۲۰۰۴ تنها در کاتالوگ سال نو Neiman Marcus مشاهده شد، کشتی پرنده ۷۵ متری ۱۰میلیون دلاری صنایع Zeppelin Luftschifftechnik آلمان است. این کشتی تنها ظرفیت ۱۲ نفر سرنشین را دارد و می تواند تا ۲۴ ساعت به پرواز ادامه دهد. البته مقایسه ان با اجدادش در دهه ۱۹۳۰ کمی از ابهت آن می کاهد. Hindenburg با طول ۲۴۵ متر و ظرفیت ۴۰ خدمه و ۵۰ مسافر، همانند یک هتل شناور بر روی ابرهای اقیانوس اطلس بوده است.



 

۲- M400 Moller Skycar

moller-skycar-100308-02.jpg

کمی بعد از اولین پرواز برادران رایت، حالا نوبت به وصال ماشین های پرنده رسیده است. درست است که ما هنوز بر روی زمین رانندگی می کنیم، اما کم کم مقدمات بنیادین و تجربی رانندگی در آسمان هم در حال فراهم شدن است. اگر شما هم هنگام خستگی مسافرت، آرزو می کنید که ای کاش می شد پرواز کنم و زودتر به خانه برسم، ماشین آسمانی مولر دقیقا راست کار شما است. افسوس که طراحی و توسعه این ماشین نزدیک به یک دهه است که ادامه دارد و هنوز به پایان نرسیده. پس فعلا خرید یک هلیکوپتر تنها راهنمایی است که می توانیم داشته باشیم.



 

۱-‬ موش خرمای رباتی

groundhog-vehicle-100308-02.jpg

اگر از گشت و گذار روی این زمین آلوده خسته شده اید، ممکن است فکر کنید باید زندگی واقعی را در زیر زمین بیابید. خب، گروهی از مهندسان روبوتیک دانشگاه Carnegie Mellon هم همین فکر را می کنند و دست به ساخت موش خرمای رباتی زده اند تا در شرایط سمی درون معادن به کار و فعالیت بپردازد. به نظر می رسد نشستن بر روی صندلی این ماشین، سواری راحتی به عمق زمین باشد، هر چند که شاید آغازگر سفر مرگ باشد.

ارسال در تاريخ سه شنبه 31 خرداد 1390برچسب:جذاب,وسایل نقلیه,جذاب ترین وسایل نقلیه , توسط حسين جنگي

صفحه قبل 1 صفحه بعد